fbpx

Metta meditáció sorozat

Szeretetre hangolva

Neked való, ha…

 • felmerült már benned a gondolat, hogy a mindennapos stresszt meditációval enyhítenéd, de nem tudod hogyan kezdj hozzá
 • fel szeretnéd ébreszteni a jólétre, kiegyensúlyozottságra irányuló veledszületett, természetes képességed
 • szeretnéd átérezni a mélyről jövő tiszta örömöt, boldogságot, békét
 • jó lenne egy kis segítség a veled szemben irigyséből vagy rosszindulatból ellenségeskedők reakciónak elfogadásában, figyelmen kívül hagyásában
 • csökkenteni szeretnéd a nehezen enyhülő lelki fájdalomérzetet
 • a saját magadat pusztító dühödet vagy haragodat szeretnéd pozitív érzelmekkel helyettesíteni
 • ne félj, nem kell 1 órán keresztül mozdulatlanul ülnöd, a meditáció hossza alkalomról alkalomra fog nőni
Metta Meditáció Sorozat (3)

Mi is az a metta meditáció?

 • a buddhista meditációk egy fajtája, a szó szoros értelmében jóakaratot jelent
 • tisztítja az érzelmeket, gyakorlásával pozitív energiával töltöd fel önmagadat, majd a támogató kijelentéseket ismételve kiterjesztjed azokat a hozzád közel állókra, ismerősökre, ismeretlenekre, végül a világ minden élőlényére
 • fókuszba a szeretet, öröm, boldogság, béke, jólét, együttérzés, kiegyensúlyozottság minőségi rezgését állítja
 • több tanulmány is rámutatott, hogy pozitív változásokat hoz létre az agyban és több boldogságot teremt az életben
 • segít az őszinte kedvesség és együttérzés tiszta minőségének megtapasztalásában
 • sokkal több, mint egy felületes gondolat! Megtanítja az idegrendszert hogyan fordulj elfogadással és szeretettel önmagad és végső soron minden élőlény irányába
20200724_201133[1]
Metta Meditáció (6)

A szeretet, mint az egyik legerősebb pozitív rezgés képes elhalványítani a félelmet és a bizonytalanságot, amelyekből napjainkban bőven kijut.

Az ember alapvető érzelmi szükséglete a szeretet. Szerethetsz és szerethetnek. Sokan mégis tétlenül áhítoznak utána, de Te tudd, hogy tehetsz érte. A metta meditáció egy remek lehetőség arra, hogy átérezd, felerősítsd és fenntartsd a feltétel nélküli, tiszta szeretet, amely boldogságot, békét, biztonságot hoz a mindennapjaidba is.

 

1 alkalom: 3.000 Ft

Mindhárom egyben: 8.000 Ft

Metta Meditáció

Mára számos kutatás bebizonyította, hogy testi egészségünk szoros kapcsolatot mutat lelki egyészségünkkel – kölcsönösen hatnak egymásra. A félelem, az elidegenedés, a bezártságra utaltság hihetetlenül rombolóan hatnak immunrendszerünkre is. 

Ennek a vezetett meditációnak a segítségével vizualizáljuk egy olyan világ képét, melyben mi magunk, szeretteink és végső soron minden élőlény egészségben és biztonságban él. Hitet nyerhetünk belőle, hogy ez mihamarabb valóságunkká válik.

Metta Meditáció (5)

Az új évhez közeledve ültesd el a siker magját ezzel a meditációval!

Hidd el – lehetsz sikeres a magánéletben, a karrierben és az élet bármely területén!

Sőt, az elégedettség érzését segítségül hívva  biztosan már most is vannak olyan eredmények az életedben, melyekre sikerként tekinthesz! 

A sikeres ember boldog, a boldog ember sikeres!

Engedd, hogy a pozitív érzelmek pozitív változást hozzanak az életedbe! 

Kipróbálnám kötelezettség nélkül!

Ha még hezitálsz, mert nem tudod elképzelni, nem tudod mire számíts, akkor van egy jó hírem! 🙂

A Jóga Győr Klub – online jóga FB csoportban van lehetőség egy 10 perces metta meditáció meghallgatására! És ha már a Klubban jársz, ne felejts el belépni a csoportba, mert tagként első kézből értesülhetsz minden eseményről, információról; kérdezhetsz; részt vehetsz további ingyenes programokon.

Hogyan épül fel egy alkalom?

Nem kell attól félned, hogy 1 órán keresztül meg sem moccanhatsz! Nyugodtan helyezkedhetsz közben és akkor is mindent jól csinálsz, ha éppenséggel belealszol.

Minden alkalom beszélgetéssel / előadással kezdődik. Bevezetésképpen beszélni fogok arról, hogy számomra mit jelent a meditáció és miért tartom fontosnak, milyen előnyökkel jár rendszeres gyakorlása. Amennyiben van olyan kérdésed, amelyre a meditációval kapcsolatban választ szeretnél kapni, úgy a jelentkezéseddel egyidejűleg küldd el nekem és ki fogok rá térni! 

Befejezésképpen pedig lesz lehetőséged megosztani tapasztalataidat és feltenni a közben felmerült kérdéseidet. 

Szükségem van a meditációra!

A programon részt vehetsz online vagy megrendelheted utólag is a felvételeket! Az online résztvevők egy visszajelzésért cserébe ajándékként kapják kézhet a felvételt, így mindkét esetben újra és újra lehetőséged lesz meghallgatni!

A meditációk egyenként megközelítőleg 60 percesek. 

Egy meditáció ára 3.000 Ft, csomagban mindhárom összesen 8.000 Ft.

Lépj velem kapcsolatba és küldeni fogom a hozzáférést a programokhoz, a meditációk felvételéhez, illetve a banki adatokat, melynek birtokában átutalással fizethetsz.

Jószelics Viki

Szeretnék segíteni Neked is rátalálni a belső csendre. Szeretném megmutatni, hogy a meditációval hogyan tudod elcsendesíteni a folyamatosan zakatoló gondolatokat. 

Megközelítőleg 10 éve kezdtem el rendszeresen jógázni. A fókuszom kezdetben az ászanagyakorláson volt – szeretettem a kihívások és sikerélmények egymás utáni hullámzását. Megerősített testileg és lelkileg egyaránt. 

Figyeltem, ahogy a helyes légzés alkalmazásával nem csak a jógamatracon tapasztalom meg a könnyedséget, de mindennapi életemben is egyre könnyebben engedem el a feszültséget.

A családalapítás, gyermekvállalás időszakában egyre többször fordultam a jóga eszköztárában megtalálható meditációhoz.

Ma a jógára egy olyan rendszerre tekintek, amelyben egyforma hangsúlyt kap az ászana, a légzés, a befelé figyelés és a jelenben létezés. 

Lélegezd magad a jelenbe és tapasztald meg velem a nyugalom varázsát! 

Jószelics Viktória

 • +36 30 484 44 15
 • info@jogagyor.hu

jogagyor.hu | Minden jog fenntartva 2020 | Általános Szerződési Feltételek