Jóga Győr

BemutatkozásA jóga szó hallatán még manapság is a legtöbb embernek egy lótuszülésben meditáló személy jelenik meg a lelki szemei előtt. A Jóga Győr Jógastúdió megalapításával egyik célunk e sztereotípia megdöntése, és a jóga megismertetése, eljuttatása a Győr és környékén élők minél szélesebb rétegéhez.

A Jóga Győr Jógastúdióban különböző jógairányzatok elkötelezett képviselői mutatják be az általuk gyakorolt és életvitelszerűen alkalmazott jógarendszerek alapköveit, fő jellemzőit.

Hiszünk abban, hogy a különböző irányzatok végső soron ugyanazon cél felé törekednek, és reméljük, hogy a nálunk életkortól, fizikai adottságoktól, állóképességtől függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb irányzatot.

Mivel a jóga egyéni tapasztalatok útján ismerhető meg leginkább, ezért arra törekszünk, hogy a széles eszköztárából minél többet mutassunk meg a gyakorlóknak; feltárjunk egy-egy lehetséges utat; valamint az ászanák gyakorlásánál személyre szabott segítséget nyújtsunk azok helyes végrehajtásához az otthoni, egyéni gyakorlás megalapozása érdekében.

Jóga Győr csapata


A Jógastúdió működése
2016. december 2-től
határozatlan ideig szünetelni fog!

További jógaórák felől érdeklődj közvetlenül az oktatóknál.


További friss hírekért ,információkért látogasd meg a közösségi oldalunkat!